Ferie i skønne natur omgivelser

Hagen Strand Camping er en familie camping plads, der trods sin mange år i branchen stadig imponerer indenfor campingområdet...

Hagen Strand Camping ligger ud til Vejle fjord, den børnevenlige sandstrand er god til at slappe af ved, langt væk fra den travle hverdag.

Hagen Strand Camping er en familie camping, med plads til alle, både store og små. 

Vi er eksperter i hygge og afslapning med forhold der er tilpasset for alle. Vi har faciliteter til alle, legeplads, strand, fodboldbane m.m.

Bliver det for hektisk på legepladsen, ligger der en rigtig lækker strand, kun lidt over 100 meter væk.

Vi har gjort meget for at campingferien også skal blive børnenes ferie. der bliver afholde min. 6 Lan partyer over sæsonen samt 3-4 børne Discoer.

Vi har minigolfbane, indendørs Gamer rum til de lidt større børn på pladsen, bålplads med en masse aktiviteter løbende, legeplads, trampolin og hoppepude, samlet ved børnenes knudepunkt.

Solnedgang
Minigolf

Campingpladsens takster og priser 2019

Campingpladsen er officielt åben fra 06.04.2019 – 22.10.2019...

Priser pr. døgn

Standard priser før
og efter 23/6 til 18/8
Pladser i
perioden 23/6 - 18/8
Strandpladser i
perioden 23/6 - 18/8
Pladsleje
0,0 kr.
55 kr.
75 kr.
Voksen
75 kr.
75 kr.
75 kr.
Barn 2 - 13 år. (Børn under 2 år gratis) 
45 kr.
45 kr.
45 kr.
Forbrug ( Inklu. 11 kWh , vand renovation ) (Forbrug betales pr døgn pr plads )
64 kr.
64 kr.
64 kr.
 
.
.
.
Hund ( betales i perioden 06/4 til 22/9 )
15 kr.
15 kr.
15 kr.
Wifi ( 1 kode pr. overnattende gæst pr. plads ) (derefter kan flere koder til købes spørg i receptionen)
0 kr.
0 kr.
0 kr.
 
.
.
.
Påfyldning af Vand til Autocampere
50 kr.
50 kr.
50 kr.

Køkken- og badefaciliteter

Hos Hagen Strand Camping har vi gode faciliteter med høj hygiejne...

Toiletter og bad

Hagen Strand Camping har 3 super lækre familiebade som er indrettet med en masse plads og toilet.

Vi har også et puslerum til de små ( Gratis )

Begge baderum både til damer og herrer er blevet renoveret i vinterhalvåret 2014-2015.

Det kommer nyt gulv i Dame/Herre baderum samt familiebade rum i 2018

 

Køkken

På Hagen Strand Camping er der et stort campingkøkken med 8 køkkenborde. Der er 2 gasblus, vask og bordplads pr. bord. (Gassen er gratis!)

I køkkenbygningen er der spiseborde med plads til 8. Udenfor er der Cafe miljø med borde og stole, så I kan nyde jeres mad og is i det fri.

Det store køkken er indrettet med gratis ovne og indendørs spisepladser til 8 personer pr. bord. Her er der mulighed for at hygge sig med mad og et glas vin.

Solnedgang
Sanitær
Minigolf

Husk også at se vores billede galleri - her kan du se flere billeder af køkken, og alle de andre faciliteter vi har på pladsen

Ordensregler

For at alle kan få et dejligt ophold, har vi samlet nogle informationer og ordensregler....

På en campingplads bor der mange mennesker på et begrænset areal. De har alle forskellige vaner, og det er netop en del af charmen ved camping. For at alle kan få et dejligt ophold, har vi samlet nogle informationer og ordensregler.

 1. Lejrchefen og dennes assistent(er) har ansvaret for ro og orden, og de er til rådighed, hvis der opstår problemer. Lejrchefens anvisninger skal altid følges.
 2. Ved midlertidig fraflytning pga. ferie m.v kan lejerchefen frit disponere over arealet. tilbage datoen meddeles til lejerchefen som vil sørge for at pladsen er friholdt. Ved fraflytning pga. ferie, skal alle former for telte være fjernet. Gulvet kan dog efterlades efter aftale med lejerchefen.  
 3. Alle der går ind på camping pladsen bliver betragtet som dagsgæster. Dagsgæster skal tilmeldes på kontoret. Dagsgæster må benytte campingpladsens faciliteter i tidsrummet 08-23 .
 4. Gæster der forefindes på pladsen uden for dette tidsrum, vil blive opkrævet overnatningsgebyr.
 5. Vi beder dig vise hensyn over for andre campinggæster, og gør opmærksom på, at støjende adfærd ikke er tilladt. Berusede gæster med dårlig adfærd vil øjeblikkeligt blive bortvist fra pladsen af hensyn til andre gæster. I tidsrummet kl. 23-07.00 skal der være ro på pladsen.
 6. I meget våde perioder i sæsonen, kan det være nødvendig at lukke for bilkørsel på campingpladsen. Vi beder vores gæster vise hensyn og parkere bilen uden for pladsen. Dagsgæster må ikke køre ind på pladsen. Chip Kort til bommen er personligt og må ikke udlånes til andre. Under opholdet skal al kørsel indskrænkes til det mest nødvendige, og denne nødvendige kørsel skal altid foregå i skridttempo (under 10 km/t). Vi beder alle tage ekstra hensyn, især omkring kontoret, cafeen og legepladserne. Fra kl. 23.00 til kl. 06.00 er al motorkørsel på pladsen forbudt. Bemærk, at bommen er lukket i dette tidsrum, og man vil derfor ikke kunne komme ud eller ind. Alkoholkørsel på pladsen vil blive meldt til politiet.
 7. Brug af enhver form for våben og fyrværkeri er forbudt på pladsen.
 8. Det er tilladt at grille ved enhedspladsen, dog ikke ved kraftig vind. Grillen må ikke placeres direkte på græsset eller på møbler tilhørende camping pladsen.Kommer der et forbud for åben ild skal dette overholdes
 9. Ved affaldscontainerne er der opstillet en blikspand til grillkul og grillbriketter.
 10. Det er ikke tilladt at ryge i Hagen Strand Campings bygninger.
 11. Af hensyn til brandfaren skal der altid være 3m mellem enhederne. Det er dog tilladt at parkere sin bil i mellemrummet. Ved ankomst til pladsen beder vi om, at vores gæster orienterer sig om, hvor brandslukningsmateriellet befinder sig. Der er desuden opsat brandskilte overalt på pladsen, der informerer om forholdsreglerne ved brand. Ved brand eller ulykke ring 112, og informer receptionen/lejrchefen.
 12. Fællesfaciliteter, dvs. toiletter, vaskerum, køkken o.l., skal efterlades i samme stand, som du ønsker at forefinde dem - dvs. rene og ryddelige. Små børn må ikke benytte toiletterne alene. Leg på toiletterne er forbudt. Vi beder forældre tage en snak med børnene, om leg på de rigtige steder, så de forsat kan nyde campingferien. Der vil være rengøring dagligt; (Tiderne er ca. tider). Køkkenerne ml. 8.30 – 9.30. Toiletbygningen ml.9.30 – 10.30.
 13. De på pladsen opstillede affaldscontainere skal altid benyttes. Vær med til at gøre noget godt for miljøet – sortér dit affald. Vi har containere til alm. køkkenaffald, pap & papir, flasker & dåser. Henkastning af tom emballage, dåser, cigaretstumper eller andet affald på pladsens arealer er ikke tilladt.
 14. Børns leg med vand, tøjvask, rengøring af grønsager eller lign. ved pladsens officielle vandhaner er ikke tilladt. Bilvask er ikke tilladt, dog kan campingvognen vaskes efter aftale med lejrchefen.
 15. Lukketiderne på de udendørs legeområder bedes overholdt af hensyn til de omkringliggende gæster. Leg og boldspil må ikke finde sted uden for de udvalgte områder. Spørg lejrchefen hvor! 
 16. Det er tilladt at have hund eller andre kæledyr på pladsen, hvis de ikke er til gene for andre gæster. Ved ophold på egen enhed skal kæledyret ligeledes være i snor og må ikke kunne bevæge sig ud herfra. Efterladenskaber fjernes straks. Dyrene skal holdes i kort snor . Må ikke medbringes på toiletterne,eller i andre bygninger
 17. På afrejse dagen skal udlejningsenheden forlades senest kl. 12.00. Hytten skal senest forlades kl. 11.00 Udlejningsenheden skal forlades i ryddelig og ordentlig stand. 
 18. Campingpladsejer og lejrchef påtager sig intet ansvar for beskadigelse eller bortkomst af campinggæsternes ejendele. Den, der beskadiger bygninger, materiel eller medcampisters ejendele, kan gøres ansvarlig efter de almindelige erstatningsregler. De fleste campinggæster er naturligvis hensynsfulde i deres optræden. Sanktioner mod de få, der ikke overholder pladsens ordensregler, kan være bortvisning og i grove tilfælde tillige inddragelse af campingpasset.