Ferie i skønne natur omgivelser

Hagen Strand Camping er en familie camping plads, der trods sin mange år i branchen stadig imponerer indenfor campingområdet...

Hagen Strand Camping ligger ud til Vejle fjord, den børnevenlige sandstrand er god til at slappe af ved, langt væk fra den travle hverdag.

Hagen Strand Camping er en familie camping, med plads til alle, både store og små. 

Vi er eksperter i hygge og afslapning med forhold der er tilpasset for alle. Vi har faciliteter til alle, legeplads, strand, fodboldbane m.m.

Bliver det for hektisk på legepladsen, ligger der en rigtig lækker strand, kun lidt over 100 meter væk.

Vi har gjort meget for at campingferien også skal blive børnenes ferie.det bliver afholdt 3-4 børne Discoer i løbet af sæsonen

Vi har petanquebane, bålplads med en masse aktiviteter løbende, legeplads, trampolin og hoppepude.

Solnedgang
Minigolf

Campingpladsens takster og priser 2024

Campingpladsen er officielt åben fra 22.03.2024 – 06.10.2024...

Priser pr. døgn

Standard priser før
og efter 23/6 til 25/8
Pladser i
perioden 23/6 - 25/8
Strandpladser i
perioden 23/6 - 25/8
Pladsleje
35kr.
55 kr.
80 kr.
Voksen
85 kr.
85kr.
85 kr.
Barn 2 - 13 år. 
45 kr.
45 kr.
45 kr.
Barn 0- 2 år.
25 kr.
25 kr.
25 kr.
Miljøgebyr pr. person. pr. nat
10 kr.
10 kr.
10.kr.
Hund 
15 kr.
15 kr.
15 kr.
 
 kr.
 kr.
 kr.
El tilslutning pr. døgn
45kr.
45 kr..
45 kr..
Påfyldning af Vand til Autocampere
50 kr.
50 kr.
50 kr.

Køkken- og badefaciliteter

Hos Hagen Strand Camping har vi gode faciliteter med høj hygiejne...

Toiletter og bad

Hagen Strand Camping har 3 super lækre familiebade som er indrettet med en masse plads og toilet.

Vi har også et puslerum til de små ( Gratis )

Begge baderum både til damer og herrer er blevet renoveret i vinterhalvåret 2014-2015.

Det kommer nyt gulv i Dame/Herre baderum samt familiebade rum i 2018

 

Køkken

På Hagen Strand Camping er der et stort campingkøkken med 8 køkkenborde. Der er 2 gasblus, vask og bordplads pr. bord. (Gassen er gratis!)

I køkkenbygningen er der spiseborde med plads til 8. Udenfor er der Cafe miljø med borde og stole, så I kan nyde jeres mad og is i det fri.

Det store køkken er indrettet med gratis ovne og indendørs spisepladser til 8 personer pr. bord. Her er der mulighed for at hygge sig med mad og et glas vin.

Solnedgang
Sanitær
Minigolf

Husk også at se vores billede galleri - her kan du se flere billeder af køkken, og alle de andre faciliteter vi har på pladsen

Ordensregler

For at alle kan få et dejligt ophold, har vi samlet nogle informationer og ordensregler....

LEJEBETINGELSER FOR SÆSONPLADSER / ORDENSREGLER

Velkommen på Hagen Strand Camping, vi håber dit/jeres ophold her vil blive tilfredsstillende. Denne skrivelse er udarbejdet for at undgå tvivl hos vores campister, og vil derfor være med til at få det bedste ud af dit/jeres ophold her.

BETALINGSBETINGELSER:
For at din bestilling af sæsonplads er bindende skal der indbetales en forudsbetaling ved bestilling af pladsen. Hvis du har en plads, og ønsker samme plads efterfølgende sæson skal der betales forudsbetaling senest ved afrejse eller sæsonens slut. forudsbetalingen er 1000,00 kr, beløbet fratrækkes ved sæsonstart. Det fulde beløb betales senest den 1. marts. Der vil blive opkrævet et gebyr, ved for sen betaling på 500,00 kr hver den 1 i måneden. Ved manglende eller for sen betaling 01-05-2020 forbeholder vi os ret til at leje pladsen til anden side.

REGISTRERING AF CAMPINGVOGNE:
I henhold til campingreglementet, skal alle de campingvogne, der står på campingpladserne kunne identificeres. Campingvognene skal enten være registreret i henhold til dansk eller udenlandsk færdselslov (dvs. at en campingvogn lovligt skal kunne kobles på et køretøj og lovligt kunne køres fra en campingplads til en anden campingplads i hjemlandet), eller de skal være registreret med ID-nr. (den grønne plade). ID-pladen med gyldigt årsmærke, skal enten placeres bag på campingvognen, hvor nummerpladen normalt placeres, eller i vinduet, som vender ud mod vejen. ID-pladerne og årsmærke kan købes i informationen.

PLADSERNE og AFSTANDSREGLER

I henhold til brandvedtægternes 3-meters regel, skal vogn telt, også opbevaringstelt, mm. opstilles så det ikke forringer naboens opstillingsmuligheder. Der skal derfor overholdes 1,5m meter til alle skel. Hvis vogn telt eller andet er placeret nærmere end 1,5 m til skel, skal det flyttes. Hvis noget står for tæt på skel, eller vi af myndighed bliver bedt om at rette op på brandafstand, vil telt, vogn m.m. blive bedt om at blive flyttet

Det er tilladt at opstille èn campingvogn, èt fortelt og evt. èt redskabstelt pr. plads. Alt, hvad der ikke placeres indenfor ovenstående, skal fjernes hver gang pladsen forlades. Flagstænger, antenner og lignende er ikke tilladt andre steder end fastmonteret på campingvognen.

Benyttes læsejl permanent, skal målene ligeledes opfyldes. Husk afstanden også gælder opbevaringstelt. Faste gulve skal være dækket af teltet. Der må ikke laves terrasser hegn eller lign. Campisten skal altid overholde pladsens regler. Oprydning/pasning af området omkring jeres vogn, påhviler lejeren. Hold pladsen pæn og ryddelig. Benyttes pladsen under vognen til opbevaring, skal der monteres skørter, da dette må ikke være synligt. Slå græs og kanter med rimelige mellemrum ca. hver 2.uge. (græslåmaskiner står ved reseptionen nøgle kan skal hentes i cafeen el. reseptionen, græsaffald skal på traileren ved affaldpladsen) Ved misligholdelse af dette punkt, vil campingpladsen selv påtage sig opgaven og opkræve et gebyr på 250,00 kr. pr. gang.

Det er ikke tilladt at bruge roundup eller anden for ukrudtsgift. Græs affald skal smides i trailer ved affaldspladserne. Al beskæring, klipning og gravning på campingpladsen må kun foregå ved aftale med lejrchefen. Der opkræves et gebyr på minimum kr. 300,00.- for genetablering, hvis der graves på enheden, eller beskæres uden at lejrchefen har givet sit samtygge.

Campingvogn og fortelt skal holdes pæne, rene og fri for alger. Pladsen rund om vognen skal ligeledes holdes pæn og ryddeligt. Din Campingvogn skal vaskes hvis den er grøn af alger

Uoverensstemmelser med lejrchefen, eller overtrædelse af én eller flere regler vil blive betragtet som misligholdelse af kontrakten, og lejer vil herefter omgående kunne bortvises fra pladsen. Der tilbagebetales intet af lejen hvis kontrakten bliver misligeholdt. Der kan tilkomme et gebyr for genetablering af plads mm. ved misligeholdelse af kontrakten.

PARKERING AF BILER OG KØRSEL PÅ PLADSEN:
KUN EN BIL PR. ENHED. HVIS DER IKKE ER PLADS TIL BILEN PÅ PLADSENHEDEN, SKAL PARKERINGEN FORETAGES PÅ GÆSTEPARKERINGEN VED INDKØRSLEN.
Det er ikke tilladt at parkere bilen på en ubenyttet pladsenhed, da det er til stor gene for de turister, vi sender hen på det, som vi tror er en ledig plads.
HUSK: motion er sundt. Spar bilkørsel til toiletbygningerne og butikken (det er godt for miljøet) tag i stedet cyklen eller brug benene (det er godt for din sundhed)
Derfor skal kørsel på pladsen indskrænkes til det mest nødvendige og altid foregå i skridt tempo. MAX 10 KM/T.
Kørsel må ske mellem 6.00 - 23.00 af hensyn til dine medcampister. Vi Ser Helst ikke at man køre ind/ud af bommen efter kl 23.00 Ved alvorlig akut sygdom eller hvis der skal ambulance på pladsen, er dette selvfølgelig i orden, dog bedes du henvende dig til lejerchefen dagen efter så vi ved det hvis andre campister henvender sig til os ang kørsel på pladsen efter 23.00
Så husk at køre din bil ud på p-pladsen hvis du køre før kl 06.00, ved kørsel før 06.00 kan dit bomkort blive spærret, ved genåbning er prisen 100,00 kr pr gang og pr kort


Pladsen må gerne benyttes i hverdage, weekender samt ferie og helligdage, man skal have en anden registreret bopæl (folkeregisteradresse)

GÆSTER:
Det er gratis at modtage dagsgæster på campingpladsen, som fastligger. Som gæst har man adgang til hele pladsen, dog ikke brusebad, Der kan købes adgang til bad for pris. 25,00 kr. pr. gæst.

Vi har valgt ikke at have tid eller pris på gæstebesøg, men vi anser at en acceptabel tid, som gæst på pladsen, vil være 4-5 timer ad gangen. Gæstebiler parkeres på p-pladsen eller oppe i skoven, Skal gæsten af en eller anden årsag med ned på pladsen i bil, køres fastliggerens bil ud i stedet dette skal meddeles lejerchefen. Da der kun må være en bil ad gangen på hver enhed (også i yderperioderne)
Gæster skal forlade pladsen senest kl. 23.00 derefter vil gæsten betragtes som campist, og I skal betale for almindeligt overnatningsgebyr for gæsten. Det er lejerens ansvar, at deres gæster overholder campingpladsens regler. Hvis i har overnattende gæster, som ikke er indskrevet eller betalt for, vil dette blive betragtet som tyveri, samt misligeholdelse af kontrakten og dermed bortvisning af hele enheden fra pladsen.

HUSDYR:
Hunde er velkommen, men skal være i kort line og luftes udenfor pladsen eller i hundeskoven."sker uheldet" skal hundens efterladenskaber fjernes med det samme. Af samme grund henstiller vi til, at luftning af hunde foretages af voksne personer, og ikke af mindre børn. Lad ikke jeres hund være alene i fortelt / campingvognen / hundeskov - og husk at en gøende og/eller løsgående hund er til stor gene for de omkringliggende gæster.

Husk at det er din pligt at samle op efter din hund.

ELMÅLER:
Det er lejerens ansvar at kontrollere måleren jævnligt, Ved fejl på måleren, vil campingpladsen anslå et forbrug. Ved fejl kontakt omgående lejerchefen, så vi kan udbedre fejlen. Vi anbefaler, at strømkablet frakobles, ved vognen, hver gang man forlader pladsen i mere end et døgn, af hensyn til brandfare, og/eller kortslutning. Det er lejerens ansvar at kontrollere om der er strøm. Campingpladsen kan ikke stilles til ansvar for manglende strøm.

LAVSÆSONERNE:
I lavsæsonerne kan der være begrænset åbningstider i informationen og Cafeen, derfor vær sød at respekter dette og tilpas dine ærinder til åbningstiderne. Ved akut behov er vi selvfølgelig altid til rådighed og behjælpelige, Åbningstiderne kan ses på dørene eller spørg i informationen. Der kan ligeledes være reducering af faciliteter. Eks. hoppepuder kan være slået ned, lukning af nogle toiletrum osv.

RENGØRING:
Rengøring forkommer efter behov. Respekter dette og brug næste bygning. I resten af sæsonen vil der ikke være tider på rengøringen, derfor henvises til næste servicebygning.

CAMPINGPLADSENS RÅDIGHED OVER PLADSERNE:
Ved træfældning, forbedring af pladsen, nyetablering eller andet har campingpladsen ret til at lave om på den enkeltes plads, dog rettes altid henvendelse først, så man har mulighed for evt. at finde en anden plads.

CONTAINERE

De opstillede containere må KUN benyttes til alm. køkkenaffald. og dåser

GlasFlasker, og glas skal i flaskecontaineren.

Aviser og papir anbringes i aviscontaineren.

ANDET AFFALD OG STORSKRALD (Grill, stole, gulvtæpper, gulve m.m) fjernes ved egen foranstaltning.

Græs skal i trailer til græsaffald og IKKE I CONTAINER

REGLER I Gamerrum:
Alt ophold i disse områder er på eget ansvar. INGEN mad, drikke, Chips, is, slik. Hvis regler ikke overholdes vil i/du blive bortvist fra områderne,

Legepladds er røgfrit område, Hunde må ikke medbringes. der må ikke spilles med bold på legepladsen, der henvises til boldbanen TAK

Leg og boldspil:
Campingpladsen har egen legeplads og boldbane. Hjælp dine børn /børnebørn med at finde de steder, hvor der må leges og spilles bold. Boldspil må ikke finde sted mellem telte og campingvogne. Hoppepuden må ikke benyttes i regnvejr og hvis den ikke er helt pustet op.

VINTEROPBEVARING
Der er mulighed for vinteropbevaring, mod betaling. Vinteropbevaring skal meddeles og betales i informationen inden sæsonafslutning. Når pladsen forlades før vinteren, skal alle løse dele fjernes. Gulv skal tildækkes med evt. en presenning eller males grøn, det må ikke stå opbevaringstelt, hyndebokse, cykler m.m på pladsen
Har man ikke bestilt vinteropbevaring skal pladsen ryddes ved lejemålets ophør. Pladsen skal fremstå, som ved modtagelse, dvs. græs skal være klippet Hvis det er muligt ( glæder kun for helsæson) ellers skal alt fjernes. Vil der alligevel være noget på pladsen, vil der opkræves vinter opbevaringsgebyr. Udlejer hæfter ikke for evt. efterladte ting - heller ikke campingvogne / telte. Efterladte effekter fjernes for lejers regning.

I er altid velkomne til at komme på pladsen i vinterhalvåret for at tilse vognen, men I skal holde bilen/knallert uden for pladsen også selvom bommen står åben. Vær altid opmærksom da vi arbejder på pladsen. Vinteropbevaring sker fra sæsonslut til sæsonstart. Campingvognen kan som regel stå på samme plads som I har bestilt, der er bestemte områder af pladsen, der er godkendt til vinteropbevaring. Vi vil kontakte jer med henblik på at flytte vognen til opbevaringsområde hvis dette forlanges.

Husk alle bygninger på campingpladsen er røgfrie.

Vi kan være nødsaget til at bortvise campister, hvis regler ikke overholdes.

Vi ønsker jer et godt ophold

De bedste hilsner

Pia og Ib

Hagen Strand Camping